Μεταφορά Χρημάτων unistream
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ΓΑΙΟΡΑΜΑ, ένα από τα πιο οργανωμένα και επιτυχημένα Γραφεία Γενικού Τουρισμού στην πόλη της Καβάλας, ιδρύθηκε το 1978 από τον Γεώργιο Ξανθόπουλο, με την επωνυμία ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ TOURS, στην οδό Μητροπόλεως 5, όπου εδρεύει ακόμη και σήμερα και δραστηριοποιήθηκε στα οργανωμένα ταξίδια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προσφέροντας υπηρεσίες με υπευθυνότητα και συνέπεια και στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη σε προσωπικό επίπεδο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαθέτουμε 3 σύγχρονα υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν 46-51 θέσεων μάρκας Mercedes 404. Γραφείο πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο, το οποίο προσφέρει μεγάλο αριθμό υπηρεσιών: Οργανωμένες οδικές και αεροπορικές εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αεροπορικά Εισιτήρια με όλες τις εταιρίες (συστήματα κρατήσεων Amadeus & MySabre) και αεροπορικά εισιτήρια μέσω INTERNET, ακτοπλοϊκά Εισιτήρια με όλες τις ναυτιλιακές εταιρίες στην Ελλάδα και προς Ιταλία, κρατήσεις ξενοδοχείων σε όποιο μέρος του κόσμου επιθυμείτε, πακέτα για μεμονωμένους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Εκδόσεις Βίζας - Οδικές Μεταφορές.

Άλλα Τηλέφωνα
2510834978
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΓΑΙΟΡΑΜΑ (Ξανθόπουλος Αλέξανδρος) που ανήκει στην κατηγορία Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού και εδρεύει στην περιοχή Καβάλα
 
 
Μοιράσου το: