Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η πενταετής συμμετοχή μας στο Rally Acropolis και η εικοσαετής απασχόληση γύρω από την γεωμετρία - ευθυγράμμιση - ανάρτηση, τα ελαστικά και τις ζάντες αυτοκινήτου μάς έδωσαν τις γνώσεις, την πείρα και την ικανότητα να λειτουργούμε με πλήρη ευαισθησία και υπευθυνότητα σε οποιαδήποτε εργασία αυτού του αντικειμένου. Ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ, ελατήρια. Ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση επί του αυτοκινήτου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η αλλαγή ανάρτησης ενός αυτοκινήτου όπως και τα ελαστικά και η ζάντα απαιτεί γνώση και σοβαρότητα. Προσοχή, δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε οποιοδήποτε αμορτισέρ, ελατήριο που υπάρχει στο εμπόριο σε όλα τα αυτοκίνητα ακούγοντας τη γνώμη του καθενός. Η ανάρτηση και η γεωμετρία είναι ένας λεπτός τομέας για το σωστό κράτημα και τη σωστή πρόσφυση του αυτοκινήτου μας. Είναι ένα κομμάτι επιστήμης πάνω στο αυτοκίνητο. Με την 20ετή πείρα μας πάνω στη Γεωμετρία και την Ανάρτηση και με τη συμμετοχή μας στο Rally Acropolis μας δίνεται η δυνατότητα να σας προτείνουμε με εγγύηση την πιο σωστή και απόλυτη μετατροπή ανάρτησης.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή SKOURAS TEAM SERVICE (Σκούρας Ανδρέας Σ.) που ανήκει στην κατηγορία Ελαστικά & Ζάντες και εδρεύει στην περιοχή Άλιμος
 
 
 
Μοιράσου το: