Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Ειδικός διατροφολόγος personal trainer κος Θαλής Παναγιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατέχει έναν τίτλο σπουδών στον τομέα της διατροφής διαιτολογίας με ειδικότητα Nutrition Specialist. Επίσης κατέχει ένα 2ο τίτλο σπουδών στον τομέα της φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο personal training στις καρδιαγγειακές παθήσεις. Από το 2001 - 2004 εργάστηκε σε αρκετούς ιδιωτικούς χώρους γυμναστήρια ως γυμναστής σύμβουλος διατροφής. Το 2004 έκανε την πρακτική του εξάσκηση στον τομέα της Κλινικής Διατροφής στο «Ιασώ General». Από το 2004 έως σήμερα είναι Personal Trainer σε ιδιωτικούς χώρους με μεγάλη εμπειρία άριστες συστάσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο στα Νότια Προάστια. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε συνέδρια στον τομέα της διατροφής του fitness και ως μέλος ερευνητικής ομάδας, με αντικείμενο «Συσχετισμός Διατροφής με Καρδιαγγειακά νοσήματα». Επίσης δραστηριοποιείται στον χώρο της έντυπης ενημέρωσης καθώς αρθρογραφεί στο περιοδικό Bike sports, in vitro σε άλλα περιοδικά στο κλάδο της υγείας και του fitness. Από το 2004 μέχρι σήμερα παρακολουθεί τα πιο σημαντικά συνέδρια στο επιστημονικό κομμάτι της Διατροφής της Φυσικής Αγωγής. To my personal trainer απευθύνεται σε: Παιδιά εφήβους, ενήλικες αθλητές εγκυμονούσες ασθενείς που χρήζουν μετεγχειρητικής φροντίδας καρκινοπαθείς.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Παναγιώτου Θαλής Θ. που ανήκει στην κατηγορία Διαιτολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Γλυφάδα
 
 
 
Μοιράσου το: