Κατηγορίες
4 αστέρων (4*)
Bar
Parking
WiFi
Καθαριστήριο/Πλυντήριο
Κατοικίδια ζώα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Villa Rustica βρίσκεται μέσα σε ένα κατάφυτο αγρόκτημα 30 στρεμμάτων, με αμυγδαλιές, αμπέλια, ελιές και οπωροφόρα δέντρα. Η αγρέπαυλις αποτελείται από 8 ξύλινες σουίτες των 45 και των 65 τ.μ., μονόχωρες και δίχωρες αντίστοιχα, που συνδυάζουν απόλυτα την άνεση με το εκλεπτυσμένο γούστο. Η κάθε σουίτα διαθέτει το δικό της τζάκι και είναι ιδανική τόσο για τις ρομαντικές βραδιές ενός ζευγαριού όσο και για τις στιγμές χαλάρωσης μιας οικογένειας αλλά και μιας μεγάλης παρέας. Σε αυτό συντελεί και η θέα που πραγματικά κόβει την ανάσα, αφού από τις τεράστιες μπαλκονόπορτες της κάθε σουίτας, ο επισκέπτης ατενίζει τη χαράδρα του Αώου και την κορυφή της Γκαμήλας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σε όλες τις σουίτες τηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, κουζίνα, ψυγείο, προϊόντα ατομικής περιποίησης, στεγνωτήρας μαλλιών, διπλά κρεβάτια, στρώματα υψηλών προδιαγραφών, πουπουλένια μαξιλάρια, πουπουλένια παπλώματα, σαλόνι άλλες υπηρεσίες. Πλούσιο πρωινό, σπιτικές πίτες, σπιτικές μαρμελάδες, τοπικά σπιτικά γλυκά, πλήρως εφοδιασμένο bar. Φροντίδα για την παροχή ξύλων για το τζάκι, σε όλες τις σουίτες επιτρέπονται τα μικρά ζώα ( ήρθατε σε αγρόκτημα ).

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή VILLA RUSTICA - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Ξενοδοχεία και εδρεύει στην περιοχή Κόνιτσα
 
 
Μοιράσου το: