Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ’’Gogas’’ ιδρύθηκε το 1977 στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας από τον Παύλο Γκόγκα με αντικείμενο την εκμετάλλευση ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων και τη λιανική πώληση λιπαντικών. Από το 1981 και μέχρι το 1988, η εταιρεία αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων Peugeot για τον νομό Θεσπρωτίας, προσθέτοντας παράλληλα στην γκάμα των προϊόντων της ελαστικά αυτοκινήτων, ζάντες, ανταλλακτικά καθώς και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1984 η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση, δημιουργώντας το πρώτο δίκτυο συνεργατών στην Ήπειρο και τα Ιόνια Νησιά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έναν χρόνο αργότερα, η εταιρεία ξεκινά να συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους Ελαστικών και Λιπαντικών στην Ευρώπη, εισάγοντας επώνυμα προϊόντα των μεγαλύτερων εργοστασίων, όπως Bridgestone, Continental, Michelin, Toyo, Fulda, Goodyear, Aral, Castrol, ΒΡ, Valvoline και πολλά άλλα. Το 2003 η εταιρεία εισχωρεί και στον χώρο των πλυντηρίων αυτοκινήτων με τη δημιουργία στην Κέρκυρα του πλυντηρίου Gogas Car Wash το οποίο διαθέτει από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά μηχανήματα Γερμανικής προέλευσης, με δυνατότητα εξυπηρέτησης άνω των 300 αυτοκινήτων ημερησίως. Σήμερα, το δίκτυο της εταιρείας επεκτείνεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΓΚΟΓΚΑΣ ΕΠΕ που ανήκει στην κατηγορία Ελαστικά & Ζάντες και εδρεύει στην περιοχή Κέρκυρα