ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ - ΚΑΜΠΑΝΑΡΟΣ Δ. Α.Ε.
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Σκοπός της ίδρυσης της μονάδας μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φροντίδας, περίθαλψης και υποστήριξης αυτοεξυπηρετούμενων και μη ηλικιωμένων αλλά και η περίθαλψη εκ κινητικής αναπηρίας χρονίως πασχόντων ατόμων μη αυτοεξυπηρετούμενων ( >18 ετών ) σε ένα πολυτελές, πλήρως ανακαινισμένο και ευχάριστο περιβάλλον με σύγχρονες εγκαταστάσεις και κυρίως με εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το όραμά μας συνδέεται άρρηκτα με τον ανθρώπινο παράγοντα και πιο συγκεκριμένα με τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια της αγαπημένης τρίτης ηλικίας, την οποία υποδεχόμαστε με την ζεστασιά και την φροντίδα που της αξίζει σαν να πρόκειται για την δική μας οικογένεια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Μονάδα μεριμνά με ιδιαίτερη επιμέλεια για την υγιεινή διαμονή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε κατηγορίας περιθαλπόμενων, καθώς και ασφαλή και άνετη διαβίωσή τους. Την υγιεινή και επαρκή διατροφή, ανάλογη με την κατάσταση της υγείας του κάθε περιθαλπόμενου και με τη σωστή ποιοτική σύνθεση. Τη συνεχή φροντίδα για την ατομική καθαριότητά τους, καθώς και την καθαριότητα των χώρων της μονάδας. Τη τακτική ιατρική παρακολούθηση, καθώς και την έγκαιρη και κατάλληλη για κάθε περιθαλπόμενο ιατροφαρμακευτική βοήθεια και πρόσκαιρη νοσηλεία. Η νοσηλεία θα περιορίζεται στην έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας και τη μέριμνα για την έγκαιρη εισαγωγή στο ενδεδειγμένο νοσηλευτήριο.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Πατσουρέας Κωνσταντίνος Ε. που ανήκει στην κατηγορία Οίκοι Υπερήλικων και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
Σχετικές Προσφορές
 
 
 
Μοιράσου το: