Κατηγορίες
Διαιτολογικά Κέντρα
Διατροφολογικά Κέντρα
Περιγραφή Επιχείρησης
H διαιτολόγος, διατροφολόγος Σοφία Κόντη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας και έλαβε μία από τις πρώτες θέσεις εισαγωγής τον Σεπτέμβριο του 2004 στη σχολή διαιτολογίας, διατροφολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Το 2007 συμμετείχε ως ομιλήτρια σε εκδηλώσεις του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης με θέμα «Διατροφή στην προσχολική ηλικία».
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διατροφική αξιολόγηση, ανθρωπομετρία, λιπομέτρηση, τμηματική ανάλυση σώματος, μέτρηση βασικού μεταβολισμού διαιτολογικό ιατρικό ιστορικό και διατροφική συμπεριφορά διατροφικές συνήθειες θρεπτικά συστατικά, βιοδιαθεσιμότητα, μεταβολικός και ορμονικός έλεγχος (μέσω συνιστώμενων βιοχημικών εξετάσεων). Διατροφική υποστήριξη με ή χωρίς συμπληρώματα διαιτοθεραπεία υγιούς, ασθενούς διατροφή και έλεγχος σωματικού βάρους (αδυνάτισμα), διατροφή και ανάπτυξη στον κύκλο της ζωής (παιδική, εφηβική ηλικία, εγκυμοσύνη, θηλασμός, ενηλικίωση διατροφή και άσκηση διατροφή και στρες.

Άλλα Τηλέφωνα
2102585592
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή HEALTH NUTRITION BALANCE (Κοντή Σοφία Σ.) που ανήκει στην κατηγορία Διαιτολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα