ΠΗΓΑΔΑΣ ΝΙΚ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Χρυσός κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 με αντικείμενο την κατασκευή και πώληση κοσμημάτων και ωρολογίων - αναπτήρων υψηλής αισθητικής. Με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στην καρδιά της πόλης στην οδό Ερμού 2 αυτή τη στιγμή απασχολεί 10 άτομα και εξυπηρετεί 10.000 εγγεγραμμένους και ενεργούς πελάτες.Το 2007 αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε το e shop και να εξυπηρετούμε τους πελάτες με την ίδια φροντίδα παρέχοντάς τους έξτρα μεγάλες εκπτώσεις και δώρα με κάθε παραγγελία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή σε βέρες ( platin-a , Breuning, Saint Maurice κ.α. ), μονόπετρα δαχτυλίδια, σταυρούς ( νέα συλλογή: Platin-a ), ρολόγια, μενταγιόν, σετ κοσμημάτων - αναπτήρων, φτιαγμένα όλα με μεράκι, τέχνη, δημιουργικότητα και μοναδικότητα, καθώς το σύγχρονο, εξοπλισμένο εργαστήριό μας με laser μπορεί να σχεδιάσει και κατασκευάσει τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά κoσμήματα. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στην επιλογή κοσμημάτων για τον γάμο, τον αρραβώνα, την βάπτιση και σε τιμές που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας. Για όλους εμάς που κάνουμε αυτή τη νέα προσπάθεια θα ήταν τιμή μας να μας προτιμήσετε την κατάλληλη στιγμή.

Άλλα Τηλέφωνα
2310520800
2310541905
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ (Αρβανιτίδης Κωνσταντίνος Α.) που ανήκει στην κατηγορία Αγορά Χρυσού - Ενεχυροδανειστήρια και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη