Περιγραφή Επιχείρησης
Η LPGas είναι ο σύγχρονος ολοκληρωμένος τομέας της Inctek, που ειδικεύεται στις μελέτες και τοποθετήσεις συστημάτων αερίων καυσίμων στα οχήματα. Σκοπός της LpGas είναι να προσφέρει σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις κίνησης με υγραέριο για τα ιδιωτικής αλλά και επαγγελματικής χρήσης οχήματα. Η εμπειρία και η γνώση της LPGas πηγάζει από την τεράστια και μακροχρόνια τεχνογνωσία της Inctek (ιδρύθηκε το 1979 ), πάνω στη διαχείριση, ρύθμιση και προγραμματισμό εγκεφάλων αυτοκινήτων, ανάλυση συστημάτων ψεκασμού καυσίμου και προηγμένη διάγνωση όλων των παραπάνω. Το προσωπικό της LpGas είναι άριστα εκπαιδευμένο με σεμινάρια από τους μηχανολόγους των εργοστασίων παραγωγής συστημάτων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δουλεύουμε μαζί για να σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Στην LPGas η τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης είναι μια διαδικασία αναζήτησης της τέλειας εφαρμογής για κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά. Γνωρίζουμε ότι με την κατάλληλη μελέτη και την κατάλληλη επιλογή συστήματος θα έχουμε ένα αποτέλεσμα ιδανικής οικονομίας και αξιοπιστίας για το αυτοκίνητό σας. Από τη στιγμή που επικοινωνείτε μαζί μας μέχρι τη στιγμή που παραλαμβάνετε το αυτοκίνητό σας, ενημερώνεστε για όλη τη διαδικασία επιλογής, τοποθέτησης και λειτουργίας του συστήματος υγραεριοκίνησης. Συνεργαζόμαστε με ξένες εταιρείες συστημάτων , όπως την BRC, ELPIGAZ, ERC, παρέχοντας εξειδικευμένα συστήματα.

Άλλα Τηλέφωνα
2104817725
2104828709
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή LP GAS (Γκέκας Χρήστος Ε.) που ανήκει στην κατηγορία Υγραεριοκίνηση (Εγκατάσταση - Service) και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
Μοιράσου το: