Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Υιοί Β Ορφανίδη ΟΕ Τεχνομετάλ ιδρύθηκε το 1986 από τον Βασίλειο Ορφανίδη (νεότερο αδελφό της πρώτης γενιάς της οικογένειας των μηχανουργείων Αφοί Δ. Ορφανίδη ΟΕ και Χ και Δ Ορφανίδης ΑΒΕΕ των οποίων οι ρίζες βρίσκονται στη δεκαετία του 1950) και ανέπτυξε δραστηριότητα σε όλους τους τομείς των μηχανουργικών κατεργασιών, κατασκευών και επισκευών, προσφέροντας προϊόντα προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Η μακρόχρονη εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνάρτηση πάντα με τον σύγχρονο εξοπλισμό δίνουν τη δυνατότητα κατασκευής ή επισκευής ακόμα και των πλέον δύσκολων εξαρτημάτων, είτε βάσει σχεδίων ή δείγματος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρία δραστηριοποιείται σε αρκετά έργα, μικρού η μεσαίου μεγέθους, ταυτόχρονα. Κάποιοι από τους τομείς εργασιών είναι, κατεργασίες τόρνου και φρέζας σε CNC αλλά και συμβατικές εργαλειομηχανές, επισκευές (κλασικές μηχανουργικές εργασίες), κατασκευή οδοντωτών τροχών (σε κάθε περίπτωση ισχύουν περιορισμοί), ευθύγραμμης ή κεκλιμένης οδόντωσης, ρεκτιφιαρισμένης οδόντωσης, πολλαπλών ευθύγραμμης ή κεκλιμένης οδόντωσης, κωνικών ευθύγραμμης ή ελλικοειδούς οδόντωσης, κορώνες και ατέρμονες, καδένας, τύπου ψαροκόκκαλο, γραμμαριέρες.

Άλλα Τηλέφωνα
2310796669
2310796670
2312206668
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛ - ΟΡΦΑΝΙΔΗ Β ΥΙΟΙ ΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Μηχανουργεία & Ηλεκτρομηχανουργεία και εδρεύει στην περιοχή Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης
 
 
Μοιράσου το: