ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου διαθέτει πολυετή εμπειρία σε μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού και ασκεί τη ειδικότητα της αγγειοχειρουργικής από το 2010. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας, έχει παρακολουθήσει πολλαπλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο εξωτερικό ( Ιταλία, ΗΠΑ ) και μεριμνά ώστε να επεκτείνει διαρκώς τις γνώσεις του μέσω συμμετοχής σε ελληνικά και ξένα συνέδρια. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Ενδαγγειακές Τεχνικές και εξειδικεύεται στην διάγνωση και την αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το ιατρείο είναι εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων σε όλες τους τις μορφές, από ευρυαγγείες μέχρι κιρσούς και φλεβικά έλκη. Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, γίνεται διάγνωση και λεπτομερής χαρτογράφηση του φλεβών με έγχρωμο duplex ( triplex ) ενώ εφαρμόζονται όλες οι τεχνικές που επιβάλλονται από τη σύγχρονη Φλεβολογία. Αυτές περιλαμβάνουν τη σκληροθεραπεία με υγρό και αφρό, με ή χωρίς υπερηχογραφική καθοδήγηση, τη θερμοπηξία ( TC-3000 ), τις mini φλεβεκτομές υπό Tumescent τοπική αναισθησία και φυσικά την αιχμή του δόρατος, την ενδαυλική αποκατάσταση με laser ( Biolitec Ceralas, 1470nm με radial ίνες ).

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή VENOCARE - AVC ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΚΕ (Ματθαίου Αλέξανδρος Κ.) που ανήκει στην κατηγορία Αγγειοχειρουργοί και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
 
 
Μοιράσου το: