Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία ξεκίνησε ως προσωπική επιχείρηση από τον Χατζημήτσο Εμμανουήλ το 1986 με μία αποθήκη στη Νεάπολη Νίκαιας. Οι πελάτες εμπιστεύτηκαν γρήγορα τα αξιόπιστα προϊόντα της εταιρίας και έτσι αυξάνονταν οι πωλήσεις όλο και πιο πολύ. Η μία αποθήκη μοιράστηκε σε πέντε και το πελατολόγιο όσο περνούσε ο καιρός μεγάλωνε. Το 2001, έχοντας πλέον σίγουρους πελάτες, η ατομική επιχείρηση μετατράπηκε σε ομόρρυθμη εταιρία. Η επιχείρηση σήμερα εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, σε μία αποθήκη 1800 τ.μ. με έμπιστους και αξιόλογους συνεργάτες. Καθημερινά γίνεται αναζήτηση νέων, μοντέρνων και εξελιγμένων προϊόντων ώστε να υπάρχει ποικιλία στην αγορά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στις δραστηριότητες της εταιρίας έχουν προστεθεί με μεγάλη επιτυχία τα διακοσμητικά κήπου. Έχει στην γκάμα της πολλά είδη σε αποκλειστικότητα και ως εταιρία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πολλών αγαθών από πολλές χώρες του εξωτερικού.

Άλλα Τηλέφωνα
2104949273
2104976911
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή SPANNER - ΧΑΤΖΗΜΗΤΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Είδη Κιγκαλερίας και εδρεύει στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Ρέντης
 
 
Μοιράσου το: