Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
H εταιρεία Beauty Group εξυπηρετεί επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα μέσω της ιστοσελίδας beautygroup.gr. Είναι αποκλειστικός εισαγωγέας για την Ελλάδα μεγάλων εταιριών του εξωτερικού καθώς και κάτοχος του μόνιμου βερνικιού με Brand Name BG Gel Polish αλλα και αποκλειστικός μεταπωλητηή του Blueksy Gel για τα νότια προάστεια. Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικά προϊόντα ποιότητας για τα μαλλιά, τα νύχια και το μακιγιάζ προς ιδιώτες και επαγγελματίες της ομορφιάς. Τα μέλη μας απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια τεχνικής υποστήριξης μέσω μιας ομάδας τεχνικών συμβούλων, που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με ένα τηλεφώνημα ή email.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαθέτουμε την θεραπεία κερατίνης μαλλιών Brazilian Keratin Chocolate που ισιώνει τα μαλλιά έως και 4 μήνες. Σαμπουάν κερατίνης μαλλιών ημιμόνιμα βερνίκια Bluesky and BG Gel Polish, πιστολάκια μαλλιών 2000 Watt, επαγγελματικά Πρέσσες μαλλιών τιτανίου και κεραμεικές, αερογράφος μαυρίσματος spray tan and solarium. Προϊόντα μαυρίσματος essie Opi.

Άλλα Τηλέφωνα
2108941227
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή BEAUTY GROUP (Τσατσαράγκου Πηνελόπη Β.) που ανήκει στην κατηγορία Είδη Κομμωτηρίου και εδρεύει στην περιοχή Γλυφάδα
 
 
Μοιράσου το: