ΕΠΟΥΛΩΣΙΣ - ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΚΙΚΗ
Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Wheel δεν είναι απλά μια εταιρία. Είναι το αποτέλεσμα ενός ονείρου. Το όνειρο αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο και με τη βελτίωση του τρόπου που ζει, που νιώθει, που δημιουργεί. Έχει να κάνει με τον σεβασμό στη διαφορετικότητα του καθένα. Και με την ελευθερία, την αυτονομία και την αξιοπρέπεια. Στη Wheel πιστεύουμε ότι δεν μετράει μόνο αυτό που κάνεις, αλλά και το πώς το κάνεις. Γι΄αυτό βάζουμε το πάθος, το μεράκι και το ουσιαστικό ενδιαφέρον να ενωθούν με τη γνώση και με την εμπειρία. Έτσι, παράγουμε έργο που ελπίζουμε ότι βοηθά στο να γίνει αυτός ο κόσμος λίγο καλύτερος. Μπορεί η Wheel να έχει νέα ψυχή, έχει όμως ιστορία δύο δεκαετιών. Ξεκίνησε το 1990 στη Θεσσαλονίκη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στη Wheel θα βρείτε ηλεκτροκίνητα αμαξίδια, χειροκίνητα αμαξίδια, παιδικά αμαξίδια καθώς και βοηθήματα που διευκολύνουν την καθημερινή ζωή. Η Wheel είναι πάντα δίπλα σας με ουσιαστικές λύσεις. Στις αποθήκες της Wheel υπάρχει διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών, ενώ δύο πλήρως εξοπλισμένα van βρίσκονται πάντα στον δρόμο για να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη service.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή WHEEL - ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
 
Μοιράσου το: