Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
To Mediterranean College είναι το πρώτο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας για τις δομές του στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Aπό το 1977, μεταφέρει τη βρετανική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, εποπτεύεται από το Βρετανικό Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας για την Ανώτατη Εκπαίδευση, Quality Assurance Agency for Higher Edvcation (QAA) και είναι πιστοποιημένο από το British Accreditation Council (BAC), ως ίδρυμα που παρέχει Ανώτατη Εκπαίδευση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το Mediterranean College ( MC ) αποτελείται από επτά Ακαδημαϊκές Σχολές. Σε συνεργασία με με δύο κορυφαία και δημοφιλή κρατικά βρετανικά Πανεπιστήμια Univercity of Derby ( UoD ) και Manchester Metropolitan University ( MMU ), το MC προσφέρει προπτυχιακούς (Bachelor's) και μεταπτυχιακούς (Master's) αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών, στους ακόλουθους τομείς : Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης (Παιδαγωγικά), Τουρισμού και Φιλοξενίας, Μηχανικών, Πληροφορικής και Επαγγελαμάτων Υγείας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή MEDITERRANEAN COLLEGE - ΑΤΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΚΕ που ανήκει στην κατηγορία Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: