Περιγραφή Επιχείρησης
Λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές και τις επιθυμίες των πελατών που μας στηρίζουν αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη ένα άνετο και φιλικό χώρο με δικό του χώρο στάθμευσης και τον απαιτούμενο σύγχρονο εξοπλισμό για υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια κτηνιατρική φροντίδα. Για κάθε λειτουργία υπάρχει ξεχωριστός χώρος. Σας περιμένουμε να συζητήσουμε και να λύσουμε τυχόν απορίες και ό,τι σας προβληματίζει σχετικά με το ζώο σύντροφό σας. Στόχος μας είναι να προλάβουμε νοσηρές καταστάσεις, να διαγνώσουμε παθολογικές καταστάσεις και να εφαρμόσουμε την κατάλληλη θεραπεία αλλά και να παρέχουμε την απαιτούμενη στήριξη στις δύσκολες στιγμές της ολοκλήρωσης του κύκλου της ζωής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παθολογικά, χειρουργικά μαιευτικά περιστατικά. Βιντεοωτοσκοπήσεις, Διαγνωστικές εξετάσεις, υπερηχογραφήματα άνω και κάτω κοιλίας, Καθαρισμός και στίλβωση δοντιών με υπερήχους νέας γενιάς, διατροφικές συμβουλές και ειδικά διαιτολόγια για παθολογικές καταστάσεις, Δδνατότητα βραχείας νοσηλείας. Κουρέματα με ραντεβού. Στο ιατρείο μας δεν διενεργούνται επεμβάσεις αισθητικής, κοπές αυτιών μιας και το θεωρούμε ηθικά και αισθητικά απαράδεκτο!

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Φιλιππάκης Ιωάννης Μ. που ανήκει στην κατηγορία Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές και εδρεύει στην περιοχή Ηράκλειο
 
 
 
Μοιράσου το: