Μαθήματα Αγγλικών
Μαθήματα Γαλλικών
Μαθήματα Γερμανικών
Μαθήματα Ισπανικών
Μαθήματα Ιταλικών
Περιγραφή Επιχείρησης
Το κέντρο ξένων γλωσσών Key to Success ιδρύθηκε με γνώμονα την αγάπη προς τον μαθητή και τις ξένες γλώσσες. Η φιλοσοφία μας παρέχει στο σχολείο μοναδικά χαρακτηριστικά για την οποία είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ακαδημαϊκή αριστεία και πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να παρέχουμε σε κάθε μαθητή αποτελεσματική διδασκαλία και εκπαίδευση ποιότητας. Επιπλέον, ενθαρρύνουμε τον σεβασμό για την ατομικότητα του κάθε μαθητή και την αναγνώριση των ταλέντων του, τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους τους μαθητές μας προσωπική φροντίδα υψηλής ποιότητας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εκπαιδευτικά μέσα όπως διαδραστικοί πίνακες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μουσικοκινητική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο πλαισιώνουν το άριστα οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών μας από τα πρώτα κιόλας βήματα. Μας ενδιαφέρει τα παιδιά να αγαπήσουν την γλώσσα και να την μάθουν με τους πιο ευχάριστους τρόπους. Η άμεση επικοινωνία με γονείς και μαθητές είναι ζωτικής σημασίας και επιτυγχάνεται μέσα από συνεχείς ενημερώσεις των γονέων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή KEY TO SUCCESS (Θωμοπούλου Αντιγόνη Ν.) που ανήκει στην κατηγορία Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα