Ειδική Καταχώριση
Συνεργεία Μοτοσυκλετών Honda
Συνεργεία Μοτοσυκλετών Kawasaki
Συνεργεία Μοτοσυκλετών KTM
Συνεργεία Μοτοσυκλετών Piaggio
Συνεργεία Μοτοσυκλετών Suzuki
Συνεργεία Μοτοσυκλετών Sym
Συνεργεία Μοτοσυκλετών Yamaha
Περιγραφή Επιχείρησης
Το συνεργείο Moto Racing, δημιουργήθηκε με κύριο σκοπό το service, τις επισκευές και τις μετατροπές μοτοσυκλετών. Το συνεργείο μας είναι εξειδικευμένο σε μοτοσυκλέτες Honda, Yamaha, Suzuki, KTM, Kawasaki, Piaggio, Sym και εξουσιοδοτημένο σε Keeway. Ο ιδιοκτήτης και μηχανικός του συνεργείου, Γιάννης Χατζηβασιλειάδης, εργάζεται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1996 και έχει δουλέψει στο παρελθόν σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία όλων των προαναφερόμενων εταιριών. Σκοπός μας είναι ο συνδυασμός της άψογης εξυπηρέτησης με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, έτσι ώστε ο μοτοσυκλετιστής να νιώσει στήριξη σε κάθε του πρόβλημα και κάθε του επιλογή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαγνωστικός έλεγχος μοτοσυκλέτας και scooter. Service, επισκευές moto, πωλήσεις μοτοσυκλέτες και scooter, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, κράνη, ελαστικά, ζυγοστάθμιση. Είμαστε εξουσιοδοτημένο κατάστημα Benelli μοτοσυκλετών και service benelli για τον νομό Καβάλας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή MOTO RACING (Χατζηβασιλειάδης Ιωάννης Α.) που ανήκει στην κατηγορία Συνεργεία Μοτοσυκλετών και εδρεύει στην περιοχή Καβάλα
 
 
Μοιράσου το: