Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΣΠΙΘΑ ασχολείται κυρίως με το εμπόριο καυσόξυλων και ξυλοκάρβουνων, διαθέτοντας την καλύτερη ξυλεία για τις ανάγκες σας σε αμεση διαθεσιμότητα. Αποθηκεύουμε τα καυσόξυλα σε κλειστές αποθήκες οπότε μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για την στεγνή, ξηρή και άριστη κατάσταση τους. Αναλαμβάνουμε την παράδοση των ξύλων στον χώρο σας με τα ιδιόκτητα φορτηγάκια μας με συνέπεια και υπευθυνότητα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Καυσόξυλα, κάρβουνα στεγνά σε κλειστή αποθήκη. Δωρεάν μεταφορά στον χώρο σας. Διαθέτουμε και επεξεργαζόμαστε όλα τα είδη καυσόξυλων για κάθε χρήση τζάκι, σόμπα, ξυλολέβητα. Σας προμηθεύουμε με υπευθυνότητα στεγνά, ξερά ξύλα πάντα της καλύτερης ποιότητας αποθηκευμένα σε κλειστές αποθήκες. Προτείνουμε πάντα στους πελάτες μας να επισκεφτούν τον χώρο μας έτσι ώστε, να επιλέγουν το είδος και το μέγεθος των καυσόξυλων που επιθυμούν και η ζύγιση των επιλεγμένων ξύλων να γίνεται παρουσία τους. Ελιά, δρύς, οξιά, πεύκο, δαδί. Στεγνά φυλασσόμενα σε κλειστή αποθήκη.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΣΠΙΘΑ (Σπιθογιάννης Μιχαήλ Μ.) που ανήκει στην κατηγορία Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς