Περιγραφή Επιχείρησης
Ας μην είμαστε των άκρων. Όλοι ξέρουν πως τα όμορφα και περιποιημένα άκρα είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος επάνω μας και αποτελούν ένδειξη καλής υγιεινής συμπληρώνοντας τη σωστή μας εικόνα. Οι επαγγελματίες του Studio Nails K by Katerina γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα μυστικά των άκρων και πώς να τα αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό και πιο όμορφο τρόπο. Η άρτια τεχνική και τα πολύ καλά προϊόντα που χρησιμοποιούν σε συνδυασμό με την αγάπη τους γι' αυτό που κάνουν εγγυώνται το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας που νιώθεις κάθε φορά που φεύγεις από το Studio Nails K by Katerina.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μανικιούρ, πεντικιούρ, spa άκρων, τεχνητά νύχια, φυσική ενίσχυση, ονυχοκρύπτωση, ορθονυχία, θεραπευτικό πεντικιούρ, μακιγιάζ, προϊόντα φυτικά για μακιγιάζ, προϊόντα από νεκρά θάλασσα. Μοναδικές προσφορές ομορφιάς. Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 11:00 έως 20:00, Τετάρτη και Σάββατο από 11:00 έως 17:00.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή K NAILS (Μαυροκορδάτου Αικατερίνη Μ.) που ανήκει στην κατηγορία Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Τεχνητά νύχια και εδρεύει στην περιοχή Αγία Παρασκευή
 
 
 
Μοιράσου το: