ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ MEDICAL CARE
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Ενδοδοντολόγοι
Λεύκανση Δοντιών
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Κωνσταντίνος Δερβένης γεννήθηκε στον Τύρναβο το 1986. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2010 και στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως χειρουργός οδοντίατρος στο 496 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Το 2012 εισήχθη στο τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Ενδοδοντολογία της Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ. Έκτοτε ασκεί αποκλειστικά Ενδοδοντολογία. Το 2017 ανήγγειλε την έναρξη της λειτουργίας του ενδοδοντολογικού ιατρείου The Dental Specialists, με σκοπό τη λήψη παραπομπών περιστατικών που χρήζουν εξειδικευμένης ενδοδοντολογικής αντιμετώπισης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το ιατρείο καλύπτει αποκλειστικά και καθ’ ολοκληρίαν τα αντικείμενα της συντηρητικής και της χειρουργικής ενδοδοντίας. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν: αρχική ενδοδοντική θεραπεία, επανάληψη ενδοδοντικής θεραπείας, χειρουργική ενδοδοντία, θεραπεία νεογιλών δοντιών, αντιμετώπιση οδοντικού τραύματος, λεύκανση άπολφων δοντιών. Σε κάθε περιστατικό υπάρχει συνεχής ενημέρωση του παραπέμποντα οδοντιάτρου για την εξέλιξη της θεραπείας. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ο ασθενής εισέρχεται σε πρόγραμμα τακτικών επανελέγχων και επιστρέφει στον παρεπέμποντα οδοντίατρο για την ολοκλήρωση του σχεδίου θεραπείας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Δερβένης Κωνσταντίνος που ανήκει στην κατηγορία Οδοντίατροι και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
 
 
Μοιράσου το: