ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών, άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος αρ. 7509/20-7-07. Μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδίκευσης στην Παιδαγωγική Ψυχολογία και Εκπαιδευτική Πράξη. Ειδίκευση στην Αξιολόγηση και Παρέμβαση Μαθησιακών Δυσκολιών. Ειδίκευση στη χορήγηση ψυχομετρικών εργαλείων ( WISC-III, ΑθηνάΤεσ τ). Ολοκληρωμένη τετραετής φοίτηση Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Επαγγελματική εμπειρία σε σχολικές μονάδες, σε κέντρα αποκατάστασης μαθησιακών και αναπτυξιακών δυσκολιών. Σεμινάρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη των παιδιών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συμβουλευτική γονέων σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του παιδιού ( φόβοι, επιθετικότητα, διάσπαση προσοχής, μαθησιακές δυσκολίες ). Ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και εφήβων με συναισθηματικές δυσκολίες, με τη χρήση της ζωγραφικής, του παραμυθιού και του παιχνιδιού. Αξιολόγηση και κατάρτιση εξατομικευμένου προγράμματος παρέμβασης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Συμβουλευτική εκπαιδευτικών για θέματα διαχείρισης της τάξης και αντιμετώπισης ιδιαίτερων μαθησιακών αναγκών. Οργάνωση διαβάσματος και διαχείριση χρόνου στη σχολική και εφηβική ηλικία. Συμβουλευτική κωφών μαθητών και των γονέων τους.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Τσούτσου Βασιλική Π. που ανήκει στην κατηγορία Ψυχολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Μαρούσι
 
 
 
 
Μοιράσου το: