Κατηγορίες
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Μαλούπου Ελένη είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπεύτρια εξειδικευμένη σε βρέφη και παιδιά. Απόφοιτη φυσικοθεραπεύτρια απο το ΑΤΕΙ θεσσαλονίκης με πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο Uz Gent του Βελγίου και στο κέντρο αποκατάστασης CLNR Gent του Βελγίου. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Αγγλικό πανεπιστήμιο Keele και μεταπτυχιακό πιστοποιητικό από την ανώτατη σχολή παιδαγωγικής (ΑΣΠΑΙΤΕ). Ειναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας , του συλλόγου Ε.Ε.Ν.Α καθως μέλος του HPC του Ηνωμένου Βασιλείου (U.K.) με συμμετοχή σε πολλά συνέδρια και ημερίδες για την φυσικοθεραπεία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εξειδίκευση στην νευροεξελικτική αγωγή μέθοδος BOBATH- NDT ( πιστοποιημένη από την NDTA ), στην θεραπευτική παρέμβαση παιδιών με την αισθητηριακή ολοκλήρωση S.I. ( Sensory Integration ), στην αντιμετώπιση των παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης ( Σκολίωση – Κύφωση – Λόρδωση ) με τη μέθοδο Schroth, στην τεχνική εφαρμογής Kinesiotape, στην θεραπευτική μέθοδο Constraint Induced Movement Therapy (CIMT), στην θεραπεία ιλίγγου, αναπνευστική φυσικοθεραπεία.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Μαλούπου Ελένη Γ. που ανήκει στην κατηγορία Φυσιοθεραπεία και εδρεύει στην περιοχή Ηράκλειο
 
 
Μοιράσου το: