Κατηγορίες
Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Περιγραφή Επιχείρησης
CARRUSEL σημαίνει ΕΜΕΙΣ. Στα 20 χρόνια της αδιάκοπης λειτουργίας μας έχουμε καλωσορίσει στην οικογένειά μας εκατοντάδες παιδιά και με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ιδιαίτερες ευαισθησίες και κλίσεις τους, τα έχουμε καθοδηγήσει στην αρμονική ένταξή τους στο δημοτικό σχολείο. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι τα γλυκά τους χαμόγελα, τα χαρούμενα προσωπάκια τους και η ευτυχία του να μοιράζονται μαζί μας τα όνειρά τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας επισκεφθείτε στο σχολείο μας και να γνωριστούμε από κοντά. Σας περιμένουμε!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ανοιχτή καθημερινή επικοινωνία της διεύθυνσης και του προσωπικού με τους γονείς Πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πλήρης διατροφή (πρωινό, πρόγευμα, μεσημεριανό, απογευματινό) Συμβουλευτική γονέων από εξειδικευμένη ψυχολόγο σε μηνιαία βάση Ιατρική παρακολούθηση των παιδιών σε μηνιαία βάση Ιδιωτική ασφάλιση των παιδιών Μετακίνηση με σχολικά λεωφορεία.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΚΑΡΟΥΖΕΛ - ΜΠΕΚΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Παιδικοί Σταθμοί και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
 
 
Μοιράσου το: