Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία λειτουργεί από το 1978 στην Αθήνα παρέχοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα τις υπηρεσίες της στην κατασκευή σφραγίδων, επιγραφών, εκτυπωτικών εργασιών. Έχει πάντα στόχο να προσφέρει στους πελάτες της, τις καλύτερες, γρηγορότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες. Έτσι τα τελευταία χρόνια επεκταθήκαμε και στον εκπληκτικό ψηφιακό κόσμο και αναβαθμίσαμε πλήρως τις δυνατότητες μας, θέλοντας να παρέχουμε ακόμη πιο καλές υπηρεσίες, με την απόκτηση ψηφιακής εκτύπωσης και μηχανήματος λέιζερ. Διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο και τέλειο εξοπλισμό, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε άψογη εξυπηρέτηση σε υψηλή ποιότητα και άμεση παράδοση ακόμη και στον χώρο σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναλαμβάνουμε : Σφραγίδες σε σύντομο χρόνο ( ακόμη και σε 5´ λεπτά ) μπορούμε να κατασκευάσουμε από υψηλής ποιότητας και αντοχής λάστιχο. Κατασκευάζουμε επιγραφές από μπρούντζο αλουμίνιο, plexiglass ή ακρυλικό και οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Χαράζουμε και κόβουμε σε ποικιλία υλικών : plexiglass, αλουμίνιο, μπρούντζο από απλά γράμματα μέχρι σύνθετα σχέδια !!!

Άλλα Τηλέφωνα
2103304396
2105237396
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή STAMP AND SIGN - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π ΚΑΙ Ι ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Σφραγίδες - Χαρακτική και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: