Κατηγορίες
Καθαρισμός Τζακιού - Καμινάδας
Περιγραφή Επιχείρησης
Μια από τις σημαντικότερες εργασίες που θα πρέπει να πραγματοποιείται συχνά είναι ο καθαρισμός του τζακιού. Η καμινάδα μας πρέπει να καθαρίζεται υποχρεωτικά ανά 3-4 περίπου τόνους ξύλου που καίμε. Διατηρώντας καθαρή την καμινάδά μας, εξασφαλίζουμε τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του τζακιού μας. Όλες οι παραδοσιακές μέθοδοι καθαρισμού τζακιών καθαρίζουν επιφανειακά μόνο την καμινάδα και όχι τον καπνοδόχο όπου υπάρχει ο κίνδυνος φωτιάς, διότι ο καπνοθάλαμος είναι περίπου σαν ένας κώνος στον οποίο δεν μπορεί να επέμβει κανείς λόγω της μορφής του. Έτσι ο μόνος τρόπος είναι ο καθαρισμός με μεταλλικές βούρτσες. Διαθέτουμε δικό μας εξειδικευμένο συνεργείο, με άψογη τεχνική και μακρόχρονη εμπειρία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Καθαρισμοί τζακιών, τοποθετήσεις αιολικών καπέλων, καθαρισμοί καμινάδων, καυστήρων, καυσόξυλα ( ελιά, πεύκο, δρυς, οξιά, πουρνάρι, δαδί ). Pellet, κάρβουνα. Δευτέρα - Σάββατο 09:00 - 18:00.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Παπαχατζής Γεώργιος Δ. που ανήκει στην κατηγορία Τζάκια και εδρεύει στην περιοχή Αγία Παρασκευή
 
 
 
Μοιράσου το: