Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Σαν συνεχιστές ενός από τα παλαιότερα οινολογικά εργαστήρια της χώρας ( 1926 ), πριν 14 χρόνια αποφασίσαμε να εμπλακούμε και στην εμπορία κρασιών. Έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα ποιοτικού ελέγχου που απαρτίζεται από χημικούς τροφίμων, οινολόγους και γεωπόνους, παρακολουθούμε την παραγωγή του κρασιού σε όλα της τα στάδια, από το αμπέλι μέχρι να φτάσει στο ποτήρι σας. Έτσι επιτυγχάνουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κατάστημα μας θα βρείτε εκτός από μεγάλη ποικιλία χύμα κρασιών, αποστάγματα ( τσίπουρο, ρακί, τσικουδιά ) χύμα και εμφιαλωμένα, εμφιαλωμένα κρασιά, σαμπάνιες και αφρώδεις οίνους, λικέρ, ποτά και delicatessen. Ακόμα μπορείτε να δημιουργήσετε συνθέσεις με κρασιά, ποτά και delicatessen μέσα σε καλάθια ή μπορείτε να διαλέξετε κάποια από τις έτοιμες συνθέσεις που σας προτείνουμε εμείς. Επίσης στο κατάστημά μας θα βρείτε αξεσουάρ για το κρασί, καθώς και καράφες και ποτήρια. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προς το παρόν, υπάρχουν χύμα κρασιά σε συσκευασίες του μισού ( σετ δοκιμών ) και των 5 λίτρων, και έτοιμες συνθέσεις με ποτά και κρασιά.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ (Πετρής Αντώνιος Β.) που ανήκει στην κατηγορία Κάβες Ποτών και εδρεύει στην περιοχή Χαλάνδρι
 
 
Μοιράσου το: