Μαθήματα Αγγλικών
Μαθήματα Γαλλικών
Μαθήματα Γερμανικών
Μαθήματα Ισπανικών
Μαθήματα Τούρκικων
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο House συνδυάζουμε τη διδασκαλία παιδιών και ενηλίκων σε έναν οικείο χώρο όπου το φροντιστηριακό μάθημα ξεφεύγει από τις απρόσωπες αίθουσες και τους απρόσιτους καθηγητές. Εδώ η εκμάθηση των ξένων γλωσσών γίνεται κατάκτηση μέσα από τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους σε συνδυασμό με τη διαπροσωπική σχέση που αναπτύσσουμε με το μαθητή και το γονέα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα εκπονείται σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στην παιδαγωγική ( βιωματικές και εποπτικές μέθοδοι ) και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες του Common European Framework of Reference for Languages: Learning, Teaching, Assessment. Πρωταρχικό μας μέλημα αποτελεί η ουσιαστική και ταυτόχρονη ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων, βασιζόμενη στις ακόλουθες ενότητες: Λεξιλόγιο, Γραμματική, Γνωστικές δεξιότητες ( cognitive skills ): Listening: Κατανόηση προφορικού λόγου, Speaking: Παραγωγή προφορικού λόγου, Writing: Παραγωγή γραπτού λόγου.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή HOUSE OF ENGLISH (Κοπάνου - Σαραντινού Δέσποινα Γ.) που ανήκει στην κατηγορία Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και εδρεύει στην περιοχή Χίος
 
 
Μοιράσου το: