ΚΤΕΟ Φορτηγών
Περιγραφή Επιχείρησης
AUTOVISION, με 1043 Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου οχημάτων στη Γαλλία, την Κύπρο και άλλες χώρες του εξωτερικού, δραστηριοποιείται από το 1980 αποκλειστικά στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων. Στην Ελλάδα, ήδη από το 2001 έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 50 Ιδιωτικών Κ.Τ.Ε.Ο. με παρουσία σε κάθε μεγάλη πόλη, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών για τεχνικό έλεγχο φορτηγών οχημάτων Δ.Χ. και την εξυπηρέτηση του Έλληνα οδηγού. Με τη σημερινή μας επιστολή, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη λειτουργίας του 1ου ιδιωτικού Κ.Τ.Ε.Ο. βαρέων οχημάτων (σχολικών, λεωφορείων, φορτηγών άνω των 3,5 τόνων αλλά και επιβατικών οχημάτων) πανελλαδικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σας παρέχουμε: Σύγχρονο και πιστοποιημένο τεχνικό έλεγχο βαρέων οχημάτωνΕυέλικτα ραντεβού, την ημέρα και την ώρα που εσείς επιθυμείτεΆμεση εξυπηρέτηση, χωρίς ταλαιπωρία και μεγάλη αναμονήΕυχάριστους χώρους αναμονής πελατώνΕύκολη πρόσβαση σε κεντρικό σημείο και άνετο parkingΈκδοση κάρτα ελέγχου καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.) και χωρίς ραντεβού. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας.

Άλλα Τηλέφωνα
2104900003
2104900111
2104903333
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΚΤΕΟ AUTOVISION - ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΘΗΒΩΝ ΑΕ (Καψοκόλης Γρηγόριος) που ανήκει στην κατηγορία Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων και εδρεύει στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Ρέντης
 
 
 
 
Μοιράσου το: