Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Ονομάζομαι Εμβαλωματής Τάσος και είμαι σύμβουλος ασφαλίσεων. Δεν έχω τίποτα που να με κάνει να ξεχωρίζω από τον φίλο, ξάδερφο ασφαλιστή σας ή τον συνάδελφο της διπλανής πόρτας. Δε βρίσκω λοιπόν, τον λόγο να κάνω μια ιστοσελίδα φανταχτερή, γεμάτη υποσχέσεις και όμορφα λόγια. Μακάρι να μπορούσε μια απρόσωπη σελίδα στο internet να πείσει κάποιον να ασφαλιστεί σωστά. Γιατί αν μοναδικό κριτήριο είναι το κόστος ασφάλισης, τότε δε μιλάμε για σωστό τρόπο ασφάλισης. Θεωρώ ότι το θέμα της ασφάλισης είναι προσωπικό και, πάνω από όλα, ο ασφαλιστικός σύμβουλος άξιος της εμπιστοσύνης σας. Καμιά τεχνολογία δε μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή, μόνο να τη βοηθήσει.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Για εσάς που θέλετε άψογη εξυπηρέτηση στα ασφαλιστικά σας θέματα, σας ενημερώνω ότι μπορώ να σας δώσω λύσεις μέσα από ένα πλήθος αξιόλογων ασφαλιστικών εταιριών όπως των παρακάτω: ΑΧΑ, EUROlife, DEMCO ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ, CHARTIS ΕΘΝΙΚΗ, AIGAION, ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, INTERLIFE... και με την υποστήριξη της εταιρίας INTERTEAM παρέχω υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες. Η εμπειρία η αγάπη για το επάγγελμα συνοδεύονται από την τεχνογνωσία τη συνείδηση του έργου που επιτελώ. Η ασφάλιση είναι ένα αγαθό που μας συνοδεύει ευχάριστα αλλά πρέπει να επιλέγεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν επικοινωνούσατε μαζί μου.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Εμβαλωμάτης Αναστάσιος που ανήκει στην κατηγορία Ασφάλειες - Ασφαλιστές και εδρεύει στην περιοχή Νάουσα
 
 
Μοιράσου το: