Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Από την ίδρυσή της η εταιρία Θαλαμηγοί Νοτίου Αιγαίου έχει σταθερά εξελιχθεί σε μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες ενοικίασης ιστιοπλοϊκών σκαφών στην Ελλάδα και εξειδικεύεται σε σκάφη τύπου καταμαράν από το 1992, επεκτείνοντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της προκειμένου να προσφέρει ιστιοπλοΐα με ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας βασίζεται στο γεγονός ότι ασχολούμεθα με την ιστιοπλοΐα ως χόμπι από το 1969 ενώ εξειδικευόμαστε σε σκάφη τύπου καταμαράν από το 1992 και η πολυετής αυτή εμπειρία μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ποιες είναι οι ανάγκες των πελατών μας καθώς και τον τρόπο να τις ικανοποιήσουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο στόλος της εταιρίας μας πλέον αποτελείται από ιδιόκτητα σκάφη δυο πλωτήρων ( catamaran ) σε διάφορα μεγέθη τα οποία προσφέρονται σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια με βάσεις σε Αθήνα, Κέρκυρα και Λευκάδα.

Άλλα Τηλέφωνα
2109017708
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή SOUTH AEGEAN YACHTING LTD (Παπανδρέου Ιωάννης Γ.) που ανήκει στην κατηγορία Σκάφη Αναψυχής και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: