Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Parking
WiFi
Βραβεία Gourmet
Βραβεία Χρυσός Σκούφος
Ενδεικτική τιμή κατά άτομο: 13-30€
Ζωντανή Μουσική
Κρητική Κουζίνα
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Χώρος καπνιστών
Περιγραφή Επιχείρησης
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε γευστικούς συνδυασμούς, διανθισμένους με τον πλούτο και την ποικιλία της κρητικής γαστρονομίας. Δημιουργούμε τις συνταγές μας: από ντόπια, εκλεκτά προϊόντα της κρητικής υπαίθρου χρησιμοποιώντας μόνο προϊόντα εποχής, κερδίζοντας έτσι από το άρωμα και τη φρεσκάδα τους μένοντας πιστοί στην τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.Βρίσκεται αριστερά από τους τρίτους σηματοδότες της Εθνικής οδού Ηρακλείου - Αρκαλοχωρίου στο χωριό Σκαλάνι. Απέχει μόλις 10΄ από το κέντρο του Ηρακλείου και το αεροδρόμιο, 10΄ από την Μυρτιά, τη γενέτειρα του Νίκου Καζαντζάκη, 4 χλμ. από την Κνωσσό και τον δήμο Αρχανών και λίγα λεπτά από φημισμένα οινοποιεία της περιοχής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα εδέσματα του Ελιά Δυόσμος αποτελούν ένα πάντρεμα της κρητικής παράδοσης με την εκλεπτυσμένη και υγιεινή διατροφή. Γευστικοί πειρασμοί όπως: καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με αρωματικά βότανα χανιώτικες κρεατότουρτες και μαραθόπιτες χειροποίητα μακαρούνια σκιουφιχτά πετεινός κρασάτος με πλιγούρι ρολό αρνιού γεμιστό με σπανάκι και τυριά αρνί με ασκολίμπρους φρέσκες σαλάτες εποχής με ποικιλία από χόρτα και φρούτα της κρητικής γης. Το εδεσματολόγιό μας ανανεώνεται ανάλογα με την εποχικότητα των προϊόντων. Η κάβα μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από τους κρητικούς αμπελώνες και ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟΣ - ΒΑΡΔΑ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Εστιατόρια και εδρεύει στην περιοχή Ηράκλειο
 
 
Μοιράσου το: