Κατηγορίες
Delivery
WiFi
Ενδεικτική τιμή κατά άτομο: 7-10€
Μεσογειακή Κουζίνα
Χώρος καπνιστών
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ανανεωμένο hotspot στο λιμάνι του Πειραιά. Από το 2013 που ανοίξαμε, η αποδοχή των Πειραιωτών και όχι μόνο ήταν άμεση, στο κέντρο του Πειραιά, μπροστά στην πύλη Ε10 του λιμανιού μας, στη γνωστή σε όλους περιοχή της Τρούμπας, σε ένα ζεστό και ήσυχο χώρο με ιταλική και μεσογειακή φινέτσα. Μπαίνοντας θα εντυπωσιαστείτε από τους μεγάλους δερμάτινους καναπέδες και τους επιβλητικoύς καθρέφτες, οι οποίοι δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο. Τα oldchic στοιχεία του μαγαζιού σε μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή τότε που η περιοχή έσφυζε από τη ζωή των ναυτικών δίνοντας σου την αίσθηση ότι κάπου στην άκρη του μπαρ κάθεται κάποιος star του παλιού Hollywood.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Cafe, restaurant, delivery σε όλον τον Πειραιά, μεσογειακή κουζίνα, ιταλική κουζίνα, business spot, επαγγελματικά συμβούλια. Τα βράδια σας περιμένουμε για να προσφέρουμε σε εσάς και την παρέα σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον κόσμο της γαστρονομίας με πληθώρα επιλογών κάτω από jazz και softrock ήχους. Γιατί η μουσική στο Flavour είναι σοβαρή υπόθεση. Λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 - 00:00. Κυριακή και επίσημες αργίες κλειστά και οι ώρες του delivery είναι ίδιες με το ωράριο λειτουργίας.

Άλλα Τηλέφωνα
2104293888
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή FLAVOUR - ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ Θ ΡΟΖΟΣ Σ ΧΟΥΤΑ Π ΙΚΕ που ανήκει στην κατηγορία Εστιατόρια και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
Μοιράσου το: