Ειδική Καταχώριση

Κατηγορίες
Ψησταριές
Περιγραφή Επιχείρησης
Σας καλωσορίζουμε στο Grill Xaris που βρίσκεται στο Φτερνό Βασιλική στη Λευκάδα από το 1995. Σε μας θα απολαύσετε γεύση και ποιότητα, που θα βρείτε στα πιο αγνά ντόπια υλικά μας. Τα πάντα γύρω από το καλό ψητό, απ ό,τι μπορείτε να λαχταρίσετε. Είναι ο λόγος που μας προτιμούν, ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τη μεγάλη και σταθερή πελατεία μας. Σας περιμένουμε στο πανηγύρι στις 19 και 20 Ιουλίου του Προφήτη Ηλία, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική με κλαρίνα, και πολύ κέφι μέχρι το πρωί. Επίσης υπάρχει δυνατότητα συνολικής υποδοχής και εξυπηρέτησης 100 ατόμων για τη διοργάνωση των βαφτίσεών σας και άλλων εκδηλώσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο Grill Xaris θα βρείτε παραδοσιακούς μεζέδες καθώς και όλων των ειδών τα κρεατικά της ώρας, χοιρινά - αρνιά με ντόπια κρέατα παραγωγής μας. Το μενού μας περιλαμβάνει επίσης ποικιλία ορεκτικών και μαναβικών με αγνά υλικά από τον δικό μας κήπο καθώς και τυρί δικής μας παραγωγής. Στην ψησταριά θα βρείτε επίσης τοπικό λευκαδίτικο κρασί.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή XARIS (Βουκελάτος Γεώργιος) που ανήκει στην κατηγορία Ταβέρνες και εδρεύει στην περιοχή Βασιλική
 
 
Μοιράσου το: