Κατηγορίες
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία WELHOME ΒΕΡΔΕΛΗΣ είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο των επίπλων και σήμερα κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς.Ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Βερδελής ξεκίνησε την κατασκευαστική του δραστηριότητα το 1975 δημιουργώντας κουφώματα, πόρτες, κουζίνες, ντουλάπες. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων, το εξειδικευμένο προσωπικό, και η αξιοπιστία της εταιρείας στην ελληνική αγορά είχαν σαν αποτέλεσμα την συνεχή της εξέλιξη και την ανοδική της πορεία. Η σημερινή εταιρεία WELHOME ΒΕΡΔΕΛΗΣ είναι μια σύγχρονη εταιρεία που καλύπτει όλη τη γκάμα των επίπλων για οικιακή χρήση καθώς και επαγγελματικούς χώρους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πώληση χονδρική, λιανική. Έπιπλα: γραφείου, υπνοδωματίου, παιδικού δωματίου, σαλονιού, μπάνιου, κουζίνας, εξωτερικού χώρου. Εξοπλισμός: ξενοδοχείων επαγγελματικών χώρων. Στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές. Πόρτες: εσωτερικές, ασφαλείας, πυράντοχες , γκαραζόπορτες Κουφώματα: ξύλου, αλουμινίου, PVC, σκάλες, δάπεδα.

Άλλα Τηλέφωνα
2752024511
2752021204
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή WELHOME - ΒΕΡΔΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά και εδρεύει στην περιοχή Ναύπλιο
 
 
Μοιράσου το: