Κατηγορίες
Αισθητική Οδοντιατρική
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Υπηρετώ την επιστήμη της οδοντιατρικής με αγάπη και ιδιαίτερη αφοσίωση για πάνω από 22 χρόνια και θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο προσωπικό μου ιατρείο, που βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων. Πρωταρχικό μου μέλημα είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικών υπηρεσιών σε ένα φιλόξενο, καθαρό και άνετο περιβάλλον. Μέλημά μου είναι ο ασθενής, η αποτελεσματική θεραπεία του οδοντικού προβλήματος και η ασφάλεια του. Για το λόγο αυτό αφιερώνεται πολύς χρόνος για τη διαρκή επιμόρφωση στις τελευταίες εξελίξεις τις οδοντιατρικής διεθνώς και βασιζόμενη στο άρτια εξοπλισμένο ιατρείο μου, σας εγγυώμαι την πιο εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο άρτια εξοπλισμένο ιατρείο μου σας εγγυώμαι οδοντιατρική φροντίδα στους εξής τομείς: αισθητική οδοντιατρική, προσθετική ενδοδοντία, οδοντική χειρουργική, προληπτική οδοντιατρική παιδοδοντία, περιοδοντολογία, μικροχειρουργική, ψηφιακή ακτινογραφία. Μην αναβάλλετε το ραντεβού μαζί μου. Η πρόληψη είναι σημαντική και η θεραπεία όσο πιο νωρίς γίνεται είναι πιο απλή και σας βγάζει από τον κίνδυνο και τα πολλά έξοδα από μια καθυστερημένη και συχνά πολύπλοκη και πολυέξοδη θεραπεία.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Κούρτη - Τσακούμη Δέσποινα Ι. που ανήκει στην κατηγορία Οδοντίατροι και εδρεύει στην περιοχή Ιωάννινα
 
 
 
 
Μοιράσου το: