Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Δημήτριος Φτούλης γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής. Σπούδασε στην Ιατρ. Σχολή του Παν. Αθηνών στην οποία εισήχθη μετά από πανελλήνιες εξετάσεις αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου Λίαν Καλώς (7,95). Απέκτησε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυν/γίας μετά από εξετάσεις. Ολοκλήρωσε τον προαπαιτούμενο χρόνο ειδίκευσης σε κεντρικά νοσοκομεία της Αθήνας. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Παν. Πειραιώς με βαθμό Άριστα (8,73). Εκπόνησε τη διπλωματική εργασία με τίτλο Δημ., Ιδ. Τράπεζες Φύλαξης Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος(Βλαστοκυττάρων), Θεσμικό πλαίσιο - Ηθικά Διλήμματα η οποία βαθμολογήθηκε με βαθμό Άριστα(10). Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια Μαιευτικής, Γυν/κής Ογκολογίας, Ενδοκρινολογίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση και παραπεμπτικά.Σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό ιατρείο με την άνετη και φωτεινή διαμόρφωση των χώρων, με τη χρήση υψηλής ποιότητας ιατρικού εξοπλισμού και την γραμματειακή υποστήριξη στοχεύουμε στη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για τις γυναίκες που μας επιλέγουν, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.Παρεχόμενες υπηρεσίες: Γυναικολογική εξέταση Τεστ Παπανικολάου - Κυτταρολογία υγρής φάσης (Thin Prep) Κολποσκόπηση-Λήψη Βιοψιών Ταυτοποίηση HPV Υπερηχογραφία Έλεγχος Μαστού - πρόληψη Παρακολούθηση κύησης - Παθολογία κύησης Λήψη ομφαλικών μοσχευμάτων - Βλαστοκυττάρων Κλιμακτήριος - Εμμηνόπαυση.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Φτούλης Δημήτριος Σ. που ανήκει στην κατηγορία Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Περιστέρι
 
 
 
 
Μοιράσου το: