Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ecotton είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πυζαμών και εσωρούχων της εταιρίας Γ Μαλέας -Α Περεντζή ΟΕ, με βάση τη Μαρασλή 73, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής από το 1994. Στο ecotton θα βρείτε ελληνικές επώνυμες εταιρείες όπως : ΜΙΝΕΡΒΑ, ΗΛΙΟΣ, ΠΑΛΚΟ, VAMP, JEANETTE, MISS ROSY, PRETTY BABY, SCHERZO,BLUE POINT, CROOL, KYBBUS καθώς επίσης και ξένες εταιρίες όπως : TRIUMPY, WONDERBRA, SLOGGI, LOVABLE, DIM, PLAYTEX.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ecotton θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα ανδρικών, γυναικείων και παιδικών εσωρούχων και πυζαμών. Επίσης, στις σελίδες των καταλόγων μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλλία σε βαμβακερά και modal κορμάκια, φανελάκια και μπλουζάκια, καλσόν και κάλτσες από τις πιο γνωστές ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρίες. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών μία μεγάλη γκάμα από γυναικεία, ανδρικά και παιδικά μαγιώ θα υπάρχουν φωτογραφημένα στην ιστοσελίδα μας στις καλλίτερες τιμές της αγοράς. Επίσης, θα μπορείτε να δείτε την καινούρια καλοκαιρινή σειρά φορεμάτων θαλάσσης της MASSANA - BARCELONA καθώς επίσης και όλες τις καινούριες αφίξεις όλων των επώνυμων εταιριών.

Άλλα Τηλέφωνα
2310323655
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ECOTTON - Γ ΜΑΛΕΑΣ - Α ΠΕΡΕΝΤΖΗ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Πυζάμες - Εσώρουχα και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
Μοιράσου το: