Κατηγορίες
Αλουμινοκατασκευές
Περιγραφή Επιχείρησης
Βασικά χαρακτηριστικά της εταιρίας μας είναι η σχέση εμπιστοσύνης, σταθερότητα και η δυναμική που προκύπτει από την πολυετή παρουσία μας στην αγορά. Η εταιρία μας, πιστοποιημένος κατασκευαστής των κουφωμάτων αλουμινίου Europa, ανήκει στην κατηγορία των επίσημων κατασκευαστών. Διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων μας, τα υλικά και τα εξαρτήματα προέρχονται από τους μεγάλυτερους οίκους της Ευρώπης και είναι εγκεκριμένα από την εταιρία Europa.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αγαπητέ φίλε, ξεκινήσαμε την εταιρία μας το 2002 δημιουργώντας μία επιχείρηση που πρωταγωνιστεί στον χώρο του αλουμινίου και ειδικότερα στις κατασκευές και τοποθετήσεις. Με συνέπεια και κύρος δημιουργούμε κατασκευές ακολουθώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία πάνω στο αλουμίνιο, πάντα με περιβαντολλογική συνείδηση και νέες ιδέες στην κατασκευή κουφωμάτων και όχι μόνο. Η εταιρία Europa μας έχει εμπιστευθεί και πιστοποίησε την εργασία μας καθώς και το κατάστημά μας αποτελεί τον επίσημο εκθεσιακό χώρο της στην περιοχή.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΞΥΔΙΑΣ Μ ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ Γ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Αλουμίνια και εδρεύει στην περιοχή Άστρος
 
 
Μοιράσου το: