Χειρουργοί Ωτορινολαρυγγολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ΩΡΛ ιατρείο λειτουργεί σε έναν φιλικό και ανακαινισμένο χώρο και διαθέτει σύγχρονο ωτορινολαρυγγολογικό εξοπλισμό. Πραγματοποιούνται με ασφάλεια και λεπτομέρεια όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις για ωτορινολαρυγγολογικές παθήσεις κεφαλής και τραχήλου, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ενδοσκοπικός έλεγχος ρινός, ρινοφάρυγγα, φάρυγγα, λάρυγγα και ωτός. Μικροσκοπικός έλεγχος και ανώδυνος καθαρισμός αυτιών με μικροαναρρόφηση. Ακοολογικός έλεγχος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, τυμπανομετρία και προσδιορισμός ακουστικών αντανακλαστικών. Διερεύνηση βαρηκοΐας. Έλεγχος οπισθίου λαβυρίνθου, διερεύνηση ιλίγγου και ζάλης, θεραπεία καλοήθους παροξυσμικού ιλίγγου Θέσεως. Ενδοτυμπανικές εγχύσεις για αντιμετώπιση αιφνίδιας απώλειας ακοής και νόσου Meniere. Τυμπανοτομές και τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού ωτός σε ενήλικες. Διερεύνηση ρινικής δυσχέρειας, ρινορραγίας και ροχαλητού. Παιδοωτορινολαρυγγολογικός έλεγχος υπερτροφίας αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια) και παρίσθμιων αμυγδαλών.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Κοκαρίδα Μαρία Α. που ανήκει στην κατηγορία Ωτορινολαρυγγολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Σέρρες
 
 
Μοιράσου το: