Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η κ. Μαραγκού σπούδασε αποκτώντας τιμητικές υποτροφίες και αποφοίτησε με Άριστα από το Πανεπιστήμιο «Debrecen Medical University» της Ουγγαρίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έκανε την άσκηση της Γενικής Χειρουργικής στο Charing Cross Hospital του Λονδίνου. Ειδικεύθηκε στη Χειρουργική Ορθοπαιδική, Τραυματιολογία ασκώντας όλη την ειδικότητά της στο Νοσοκομείο «ΚΑΤ» Αθηνών. Επιπλέον, εξειδικεύθηκε στη Μικροχειρουργική και στην Παιδοορθοπαιδική αποσπώντας “Diploma in Children’s Orthopaedics” EPOS - EFORT IC στη Βιέννη. Έχει συμμετάσχει και παρουσιάσει εργασίες σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί και Συνεργάτη του Κέντρου Αποκατάστασης «Διάπλαση» στην Καλαμάτα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Χειρουργική ορθοπαιδική. Τραυματιολογία. Αντιμετώπιση καταγμάτων. Αρθροπλαστιή ισχίου, γόνατος. Παθήσεις άνω άκρου. Μικροχειρουργική, χειρουργική άκρας χείρας. Παιδοορθοπαιδική. Αναπτυξιακές παθήσεις. Πλατυποδία, ραιβοϊπποποδία. Έλεγχος σκολίωσης. Συγγενείς αναπτυξιακές δυσπλασίες. Παθήσεις μυοσκελετικού συστήματος. Παθήσεις σπονδυλικής στήλης. Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Μαραγκού Αγγελική - Αικατερίνη Δ. που ανήκει στην κατηγορία Ορθοπαιδικοί και εδρεύει στην περιοχή Τρίπολη
 
 
 
Μοιράσου το: