Αρτοζαχαροπλαστεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Ιστορικό αρτοποιείο από το 1912 που πρωτοιδρύθηκε στην Αλέσταινα Καλαβρύτων. Ο Πάνος Παυλόπουλος συνεχίζει την παράδοση στην Αθήνα και μετέπειτα ως Πρόεδρος των αρτοποιών της Ελλάδας και της παγκοσμίου ένωσης αρτοποιών από το 1982 έως το 2000, αφήνει το ανεξίτηλο στίγμα του στην φιλοσοφία της επιχείρησης. Σήμερα, οι Νίκος και Λεωνίδας Παυλόπουλος, ως εκπρόσωποι της τέταρτης γενιάς είναι υπερήφανοι που γιορτάζουν μαζί σας τα 100 χρόνια παράδοσης, υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουν με την ίδια φιλοσοφία, προσφέροντας πάντοτε άρτια εξυπηρέτηση και ποιότητα με τα αγνότερα υλικά, πιστοί στο διαχρονικό όραμα του Πάνου Παυλόπουλου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο μοναδικός φούρνος στην Ελλάδα, που κάθε μέρα παράγει 80 διαφορετικά είδη ψωμιού, όπως τα ψωμιά Ζέας, Αλέσταινας, Μάνης, Βεργίνας, Μετσόβου, Ιωαννίνων, Θράκης, Βλάχικο, Μιλάνου, Οκτάσπορο, Θηβών, πινακωτής, καλαμποκιού, ανάμικτο, σκάφης, κριθαριού, βρώμης, ολικής, dinkel Γερμανίας, ανάλατο, μεσογειακό με ελιές, τυρί, λιαστή ντομάτα, καρβέλια ζυμωτά με προζύμι, κ.α. Επιπλέον: patisserie, μπεζέδες, σιροπιαστά, σάντουιτς, τοστ, διπλοφουρνιστά παξιμάδια, τσουρέκι, cookies, κριτσίνια διαίτης, κρουασάν, ζυμαρικά χειροποίητα, μέλι Καλύμνου, γιαούρτι πρόβειο και αγελαδινό, κρέμες, ρυζόγαλο, ζελέ φρούτων, όλα δικής τους παραγωγής.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΑΡΤΟΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1912 που ανήκει στην κατηγορία Αρτοποιεία - Φούρνοι και εδρεύει στην περιοχή Μοσχάτο
 
 
Μοιράσου το: