Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση rent a car, greek art souvenirs Goddess Athena σας καλωσορίζει στον όμορφο νομό Πιερίας. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας κάνουμε τα πάντα για να σας παρέχουμε τα καλύτερα αυτοκίνητα. Η επιχείρησή μας είναι γνωστή για την άριστη εξυπηρέτησή μας και συνιστάται από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες. Ανακαλύψτε τον νομό μας με τον πανύψηλο Όλυμπο και τις μαγικές ακτές του ακριβώς όπως θα θέλατε με ευκολία, ασφάλεια και εμπιστοσύνη !
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η rent a car, greek art souvenirs Goddess Athena βρίσκεται στη Λεπτοκαρυά Πιερίας και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Ο στόλος μας αποτελείται από τα τελευταία μοντέλα για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και είναι η εγγύηση για την ικανοποίησή σας. Το αφοσιωμένο και πρόθυμο προσωπικό μας, προσφέρει επαγγελματική εξυπηρέτηση με ανθρώπινο πρόσωπο.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή RENT A CAR GODDESS ATHENA (Τοντόροβα Πέτια Τ.) που ανήκει στην κατηγορία Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και εδρεύει στην περιοχή Λεπτοκαρυά
 
 
 
Μοιράσου το: