Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Συμπληρώματα Διατροφής
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ErgoNutrition είναι μια Ελβετική εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής με έδρα την Λουκέρνη, Ελβετία. Η ErgoNutrition Hellas είναι το υποκατάστημα της ErgoNutrition GmbH στην Ελλάδα και αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της εταιρίας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα προϊόντα της ErgoNutrition παράγονται στην Ολλανδία και στις ΗΠΑ και είναι σύμφωνα με τις αυστηρότατες ποιοτικές προδιαγραφές της EFSA ( ΕΕ ) και του FDA ( ΗΠΑ ). Στην Ελλάδα γνωστοποιούνται στον ΕΟΦ. Τα προϊόντα της ErgoNutrition στοχεύουν στην βελτίωση και συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής και στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η γκάμα των προϊόντων της ErgoNutrition περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής για επαγγελματίες αθλητές ή μη, καθώς για εκείνους που στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινής διατροφής. Πρωτεϊνες από ορό γάλακτος ( whey ), ειδικές εργογόνες φόρμουλες, βιταμίνες, λιποτροπικά, ηλεκτρολύτες, αμινοξέα είναι μερικές από τις κατηγορίες προϊόντων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ERGONUTRITION HELLAS που ανήκει στην κατηγορία Υγιεινή Διατροφή και εδρεύει στην περιοχή Γλυφάδα
 
 
Μοιράσου το: