Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Καλώς ήρθατε στον δικό μας υγιεινό, ελαφρύ και γεμάτο ενέργεια κόσμο. Στον δικό μας ολοκληρωμένο κόσμο, όπου βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία και αρμονία το Μέσα με το Έξω, η Επιθυμία με την Πραγματικότητα, το Θέλω με το Μπορώ και το Μου κάνει καλό με το Επιτρέπεται. Ναι. Επιλέξτε τελείως εγωιστικά, για τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους, μια ελαφριά, ποιοτική ζωή γεμάτη ευκαιρίες και μια καλή υγεία, την οποία μπορείτε να εμπιστεύεστε για πάντα, όπως κι εμάς! Κι όλα αυτά, μέσα από εξατομικευμένη, προσιτή διατροφή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μέτρηση βασικού μεταβολισμού, ανάλυση σύστασης σώματος για ενήλικες και παιδιά, με τη μέθοδο DSM BIA. Διαταραχές βάρους, εξατομικευμένα προγράμματα μείωσης και αύξησης σωματικού βάρους. Παιδική κι εφηβική παχυσαρκία, εγκυμοσύνη και θηλασμός, κλινική διαιτολογία, σακχαρώδης διαβήτης, υπερχοληστερολαιμία, γαστρεντερικές διαταραχές, νεφρικά νοσήματα. Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αθλητών, προληπτική διαιτολογική αγωγή. Οικογενειακός διατροφικός προγραμματισμός, οργάνωση ημερίδων διατροφής σε συνεργασία με εταιρίες, δήμους, σχολεία, συλλόγους και αθλητικά κέντρα. Δημιουργία μενού χαμηλής θερμιδικής αξίας σε αλυσίδες εστιατορίων, catering κ.ά.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή LIGHT LIFE (Ζευκιλή Ευαγγελία Δ.) που ανήκει στην κατηγορία Διαιτολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Περιστέρι