Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για το παιδί σας. Το παιδί είναι μια ξεχωριστή και μοναδική προσωπικότητα για εμάς. Με ξεχωριστά ταλέντα και κλίσεις. Χαρά μας είναι το παιδί να βρει χώρο που θα μπορεί να αναπτύξει τις δυνατότητες και τα ενδιαφέροντά του. Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη τόσο τη συναισθηματική, τη νοητική αλλά και την ψυχική, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αναπτυχθεί το μικρό παιδί σε έναν υγιή ενήλικα. Δημιουργήσαμε χώρους ευχάριστους, έτοιμους να δεχτούν τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών με τρόπο παιδαγωγικό και φιλόξενο, ώστε να αναπτύξουν την καθοριστική γι αυτά ψυχική και πνευματική ισορροπία και σωματική ανάπτυξη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ειδικευμένο προσωπικό. Προετοιμασία για το δημοτικό. Αγγλικά, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, computers, προανάγνωση, προγραφή, παιχνίδι στον κήπο, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, ζωγραφική, χειροτεχνικές κατασκευές, παραμύθι, τραγούδια. Δημιουργική απασχόληση, mini tennis, ψυχαγωγική και εκπαιδευτική προβολή video και slides, πολιτιστικές εκδηλώσεις (θέατρο, μουσεία). Ιατρική και οδοντιατρική παρακολούθηση. Συμβουλευτική υποστήριξη γονέων (ψυχολόγος). Μηνιαία ενημέρωση γονέων. Ασφαλιστική κάλυψη ατυχήματος και πυρός. Ασφαλείς κτηριακές εγκαταστάσεις. Κλιματισμός, θέρμανση, πυρανίχνευση. Δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό. Μεταφορά με ιδιωτικό σχολικό.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΤΑ ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ (Ζαρναβέλη Παρασκευή Μ.) που ανήκει στην κατηγορία Παιδικοί Σταθμοί και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
 
 
Μοιράσου το: