Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
2 αστέρων (2*)
Bar
Parking
WiFi
Περιγραφή Επιχείρησης
Το χωριό της Κασσιώπης βρίσκεται στο βόριοανατολικό τμήμα του νησιού σε ένα πολύ γραφικό μέρος που περιβάλετε από ελαιώνες και σε κοντινή απόσταση οι απολαυστικές παραλίες, ο περίπατό σας γύρω από το κάστρο, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.Το Ξενοδοχείο Φίλιππος σας προσκαλεί σε μια άνετη και ήρεμη διαμονή του χώρου μέσα σε άνετα δωμάτια για ζευγάρια και οικογένειες.Σε κοντινή απόσταση 150 μέτρων βρίσκετε το κέντρο του χωριού και σε απόσταση 200μέτρων το γραφικό λιμάνι. Επίσης οι παραλίες βρίσκονται σε απόσταση μόλις 150 ή 200 μέτρων. Σούπερ μάρκετ και αρκετά άλλα τουριστικά μαγαζιά για τις αγορές σας και την διασκέδασής σας θα τα βρείτε σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το ξενοδοχείο μας σας δίνει τη δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και άλλες δυνατότητες όπως πρόσβαση στο ίντερνετ , τηλεόραση και κλιματισμό. Διαθέτει μεγάλους εξωτερικούς χώρους και μια υπέροχη μεγάλη εξωτερική πισίνα καθώς και μια μικρότερη για παιδιά. Παιδική χαρά και χώροι στάθμευσης είναι μέσα στις δυνατότητες του ξενοδοχείου. Δίπλα στην πισίνα θα απολαύσετε δροσιστικά ποτά η κοκτέιλ και σνακ στο μπαρ. Επίσης η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου λειτουργεί με δυνατότητα φαξ και εκτυπωτή, πρόσβαση στο ίντερνετ, χρηματοκιβώτια, υπηρεσίες συναλλάγματος και αγορά τουριστικών και αναμνηστικών δώρων όπως και άλλων πληροφοριών.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή PHILIPPOS HOTEL - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ που ανήκει στην κατηγορία Ξενοδοχεία και εδρεύει στην περιοχή Καρουσάδες
 
 
Μοιράσου το: