ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
WiFi
Γερμανική Κουζίνα
Ενδεικτική τιμή κατά άτομο: 12-13€
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Χώρος καπνιστών
Περιγραφή Επιχείρησης
Αυθεντική γερμανική μπυραρία. Συνδυάζει την ατμόσφαιρα της αυθεντικής Γερμανικής μπυραρίας και του Γαλλικού bistro. Το ξύλο η πέτρα, το φως των κεριών, ο cozy μικρός και ζεστός χώρος συνηγορούν για ένα απολαυστικό δείπνο για μεγάλες παρέες η τετ-α-τετ συνευρέσεις. Το Beer Restaurant “Diver” ύστερα από 13 χρόνια ζωηρής παρουσίας στις νύχτες μας έχει γίνει το ιδανικό στέκι για τον πιο απαιτητικό και “ψαγμένο” λάτρη της μπύρας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Με 130 ετικέτες μπύρας, 9 drafts και 45 ετικέτες κρασιού από όλα τα μέρη της Ελλάδας ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς γνώστες της μπύρας αλλά και του κρασιού. Καταπληκτικά τα ψητά του, δοκιμάστε το κότσι, τα αυθεντικά Γερμανικά λουκάνικα το εκπληκτικό t-bone steak και την τεράστια σταυλίσια μπριζόλα, ρωτήστε τους για κυνήγι ελάφι, ζαρκάδι και αγριογούρουνο, απολαύστε παραδοσιακές τοπικές συνταγές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Οι σωστά παγωμένες μπύρες, ξανθές, μαύρες κόκκινες και σπάνιες μοναστηριακές ρέουν άφθονες σε ειδικά ποτήρια, γυάλινες μπότες του 1 και 2 λίτρων, βαρελάκια των 3 και 5 λίτρων που έρχονται στο τραπέζι σας για να “γεμίζετε” κατά βούληση ή σε ποτήρια.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή DIVER (Διαμαντόπουλος Ανδρέας Φ.) που ανήκει στην κατηγορία Εστιατόρια και εδρεύει στην περιοχή Καλλιθέα
 
 
Μοιράσου το: