Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση VODAFONE, Δρακοπούλου Γεωργία δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης. Η πολύχρονη πορεία μας στο χώρο σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προσφέρουν μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σε εμάς θα βρείτε συνδυαστικά πακέτα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, καθώς και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας για κινητό ή σταθερό τηλέφωνο, internet και τηλεόραση. Σας παρέχουμε μεγάλη γκάμα συσκευών τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και τις γνώσεις μας σε αυτές. Οι συνεργάτες μας μπορούν επίσης να σας παρέχουν λύσεις – προτάσεις σε κάθε ανάγκη που αφορά στην επικοινωνία της επιχείρησή σας, εξοικονομώντας για εσάς χρόνο και χρήματα. Μην διστάσετε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να σας επισκεφτούμε χωρίς καμία δέσμευση στον χώρο σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, τροποποίηση ή αλλαγή του προγράμματός σας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή VODAFONE SHOP - ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών και εδρεύει στην περιοχή Πάτρα
 
 
Μοιράσου το: