Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Delivery
Επιτραπέζια Παιχνίδια
Ζωντανή Μουσική
Χώρος καπνιστών
Περιγραφή Επιχείρησης
Το σύγχρονο μουσικό καφέ Cafe 2, είναι ένας χώρος όπου η rock μουσική ζει για πάντα και το blues με την jazz συναντά την reggae και τα εναλλακτικά ακούσματα. Δεν απευθύνεται σε δήθεν άτομα ούτε σε ουτοπιστές ροκάδες χωρίς περίπλοκες περιγραφές, απλώς κάνει την διαφορά στη πόλη και από το 1991 που άνοιξε γίνονται θαμώνες του γενιές και γενιές τα μουσικά ακούσματα έχουν βασικό άξονα την μουσική παιδεία της ακρόασης, την αξιοπρέπεια, την ελευθερία και το σεβασμό στο πλουραλισμό και στο καινούργιο. Το Cafe 2 είναι ένας μικρός και όμορφος χώρος που όλες τις ώρες μπορείτε να απολαύσετε το καφέ και το ποτό σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Kαφέδες, μπίρες, ποτό, κρασί, ζεστά και κρύα ροφήματα. Οι τυχεροί που έχουν κοντά την εργασία τους με ένα τηλέφωνο μπορούν να απολαύσουν τον καφέ στο χώρο τους γιατί η υπηρεσία διανομής του Cafe 2 θα φροντίσει να τους πάει το καφεδάκι τους χωρίς καθυστέρηση. Όταν ο δρόμος σας είναι στο κέντρο της Βέροιας στη πλατεία δημαρχείου το Cafe 2 είναι εκεί και σας περιμένει αν όμως είσαστε βιαστικοί μπορείτε να πάρετε μαζί σας το καφεδάκι που θέλετε σε οικολογική συσκευασία.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή CAFE 2 (Αθανασόπουλος Θεόδωρος Α.) που ανήκει στην κατηγορία Καφετέριες και εδρεύει στην περιοχή Βέροια
 
 
Μοιράσου το: